taize madrid


Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Мадриді
23.12-06.01.2019
АКЦІЙНА ЦІНА* 350 € + 300 грн.
Венеція (1 день, 1 ніч)  – Мілан (1 день)  – Барселона (2 дні, 1 ніч) – Мадрид (5 днів, 4 ночі) – Париж (2 дні, 1 ніч) – Нюрнберг (1 день) – Прага (1 день, 1 ніч)


Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (02.30), Чортків (03,.00), Теребовля (04.00), Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (08.00), Стрий (09.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (05.00), Калуш (05.30), Долина (06.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (23.12.2018). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд до Венеції.

2 день, четвер (24.12.2018). ВЕНЕЦІЯ
Прибуття у Венецію. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста (в’їзд у Венецію оплачується додатково).
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом – «Венеція – казка на воді» (13 €).
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Переїзд у транзитний готель. Ночівля в готелі.
 Венеція

3 день, п’ятниця (25.12.2018). МІЛАН
Сніданок в готелі. Виселення. Ранкове прибуття у Мілан. День у знаковому італійському місті. Мілан - значний фінансовий, промисловий, науковий і культурний центр.  Свята літургія у одному з храмів міста.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію містом* (15 €).
Протягом оглядової екскурсії буде нагода познайомитися з визначими пам'ятками міста. У Мілані розташовані багато фінансових компаній, а в передмісті розташовується «авангард» промислової зони. Фієра Мілано, міський торговий-виставковий комплекс — один з найзначніших у світі. Відомі храми міста - Кафедральний собор Дуомо (XIV–XIX ст.), (XV ст.), церква Санта Марія делле Ґраціє, що містить фреску «Тайна вечеря» Леонардо да Вінчі, Оперний театр Ла-Скала (XVIII–XIX ст.), Замок Сфорца (Кастелло Сфорцеско) та інші.
Вільний час для того щоб прогулятися вулицями італійського міста та шанс піти на шопінг у столиці моди!!!
Нічний переїзд у Барселону.
Соборна площа

4 день, субота (26.12.2018). БАРСЕЛОНА
Ранкове прибуття в Барселону.
*Рекомендуємо – екскурсію «Квітка Іспанії – Барселона» (19 €).
Довідка: Барселона - це шалена енергія Далі і неповторна архітектура Гауді, активний рух велосипедного трафіку і несамовиті вечірки. Перераховувати визначні місця і пам’ятки каталонської столиці – справа невдячна: вони зустрічаються тут буквально на кожному кроці. Давній римський порт дихає історією, кожен камінь готовий розповісти свою легенду, а всі сучасні пам'ятники гідні як мінімум гімну або оди.
*Рекомендуємо – екскурсію «Спадщина Гауді» (18 €).
Довідка: Роботи архітектора Гауді викликають одночасно подив і захват, розгубленість і здивування. Творіння Гауді" це будинок Міла, будинок Бальо, будинок Вісенс, палац Гуеля, склеп Гуеля та храм Святого Сімейства. Поєднання оригінального дизайну, цікавих форм і яскравих кольорів в роботах Гауді надають Барселоні воістину незрівнянний вигляд.
Поселення в готель. Ночівля у готелі.

Барселона

5 день, неділя (27.12.2018). БАРСЕЛОНА
Сніданок в готелі, виселення з готелю. Вільний день у Барселоні.
*Рекомендуємо – екскурсію «Монастир Санта-Марія де Монсаррат».
Довідка:  У п’ятдесяти кілометрах від міста Барселона знаходиться мальовничий гірський масив Монтсеррат, який в перекладі означає «зубчасті гори». Серед його скель надійно захований бенедиктинський монастир, що є духовним символом і релігійним центром Каталонії, не дивно, що в це святе для іспанців місце щороку приїжджають численні натовпи паломників практично з усіх куточків нашої планети.
Нічний переїзд у Мадрид.
Храм святого сімейства

6-10 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Символ ТЕЗЕ

10 день, вівторок (01.01.2019). Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Мадриду о 16.00. Переїзд у Париж.
Спільна молитва в Тезе

11 день, середа (02.01.2019). ПАРИЖ
Ранкове прибуття у Париж. Свята літургія.
Оглядова екскурсія містом. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…
Вільний час.
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Новорічний Париж

12 день, четвер (03.01.2019). ПАРИЖ
Сніданок. Вільний день в Парижі. Відвідування Нотр Дам Де Парі (Собор Паризької Богоматері), відомого за творіннями Гюго. Тут зберігається одна з найбільших святинь християнського світу – Терновий вінок Ісуса Христа. Святиня зберігається в Соборі вже багато століть і весь цей час сюди не сповільнюється потік паломників. Ми оглянемо знаменитий і величний Нотр Дам Де Парі, а хто має бажання, може піднятись на сам вершечок храму, щоби згори помилуватися гарною панорамою Парижу. Переїзд в транзитний готель.
*Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (16 €)
Вільний час. Нічний переїзд до Нюрнберга
Поруч з входом в Лувр

13 день, п’ятниця (04.01.2019). НЮРНБЕРГ
Ранкове прибуття в Нюрнберг.
Довідка: Нюрнберг - друге після Мюнхена велике місто Баварії, батьківщина знаменитих сосисок і пряників. Неформальні титули Нюрнберга - «скарбниця Німеччини», «місто пряників і іграшок». Через Нюрнберг проходить популярна в Європі велосипедна магістраль Париж-Прага. Щорічно 2 мільйони туристів їдуть саме в Нюрнберг на знаменитий Різдвяний ярмарок.
Переїзд у Прагу. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Нюрнберг

14 день, субота (05.01.2019). ПРАГА
Сніданок в готелі.
Довідка: Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Свята літургія у одному з храмів міста.
* Рекомендуємо оглядову екскурсію містом* (9 €)
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо екскурсю в Празькому Граді (11 €) - постійній резиденції чеських князів, королів і президентів. Тут Ви побачите величний Кафедральний Собор святого Віта, побудований в епоху готики, Старий Королівський Палац, Базиліку святого Георгія, фонтани і скульптурні монументи, а також легендарна Золота Вуличка, на якій жили стародавні алхіміки, що шукали спосіб перетворення будь-якого металу в золото, філософський камінь і еліксир вічної молодості.
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (26 €). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Нічний переїзд в Україну
Карловий міст у Празі
15 день, неділя (06.01.2019).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-сніданкизгідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-факультативні програми
-внесок в Тезе (орієнтовно 40 €- ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПІД ЧАС ТУРУ!!!!) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Мадриді (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
** При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
*** Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
****** Для всіх, у кого "День народження" в подорожі – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!