taize ekonom


Паломництво довіри на
Новорічну молодіжну зустріч Тезе у Мадриді (економ)
24.12-04.01.2019
АКЦІЙНА ЦІНА* 280 € + 450 грн.
Нюрнберг (1 день, 1 ніч) - Цюріх (1 день)  – Барселона (1 день) – Мадрид (5 днів, 4 ночі) – Ніцца, Монако (1 день, 1 ніч) – Падуя/Венеція (1 день) 

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (02.30), Чортків (03,.00), Теребовля (04.00), Тернопіль (05.00), Зборів (05.30);
Львівська обл.: Золочів (06.00), Львів (08.00), Стрий (09.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (05.00), Калуш (05.30), Долина (06.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, четвер (24.12.2018).
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження кордону. Переїзд до Німеччини.

2 день, п’ятниця (25.12.2018). НЮРНБЕРГ
Ранкове прибуття в Нюрнберг. Свята літургія (за можливості). Вільний час.
Довідка: Нюрнберг - друге після Мюнхена велике місто Баварії, батьківщина знаменитих сосисок і пряників. Неформальні титули Нюрнберга - «скарбниця Німеччини», «місто пряників і іграшок». Через Нюрнберг проходить популярна в Європі велосипедна магістраль Париж-Прага. Щорічно 2 мільйони туристів їдуть саме в Нюрнберг на знаменитий Різдвяний ярмарок.
Переїзд у транзитний готель. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
Нюрнберг

3 день, субота (26.12.2018) ЦЮРІХ.
Сніданок в готелі, виселення з готелю.
Переїзд у Цюріх. Свята літургія (за можливості). Вільний час.
Довідка: Місто Цюріх, адміністративний центр однойменного кантону, розташовується на берегах річки Ліммат, яка впадає в Цюріхське озеро. Цюріх по праву вважається найбільшим містом і економічним центром Швейцарії. Сама його назва викликає асоціації з "містом світу", банківськими рахунками та гномами-банкірами, чиї сейфи вважаються найнадійнішими в світі.
Вільний час, збір групи, нічний переїзд у Барселону.
Цюріх

 4 день, неділя (27.12.2018) БАРСЕЛОНА
Ранкове прибуття в Барселону.
Свята літургія (за можливості). Вільний час.
*Рекомендуємо – екскурсію «Квітка Іспанії – Барселона» (19 €).
Довідка: Барселона - це шалена енергія Далі і неповторна архітектура Гауді, активний рух велосипедного трафіку і несамовиті вечірки. Перераховувати визначні місця і пам’ятки каталонської столиці – справа невдячна: вони зустрічаються тут буквально на кожному кроці. Давній римський порт дихає історією, кожен камінь готовий розповісти свою легенду, а всі сучасні пам'ятники гідні як мінімум гімну або оди.
*Рекомендуємо – екскурсію «Спадщина Гауді» (18 €).
Довідка: Роботи архітектора Гауді викликають одночасно подив і захват, розгубленість і здивування. Творіння Гауді" це будинок Міла, будинок Бальо, будинок Вісенс, палац Гуеля, склеп Гуеля та храм Святого Сімейства. Поєднання оригінального дизайну, цікавих форм і яскравих кольорів в роботах Гауді надають Барселоні воістину незрівнянний вигляд.
Нічний переїзд у Мадрид 
Собор святого сімейства

5-9 день. ПРОГРАМА ТЕЗЕ. Детальніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr.
Обід в Тезе

9 день, вівторок (01.01.2019). Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями. Відправлення з Мадриду о 16.00. Переїзд Ніццу.
Спільна молитва

10 день, середа (02.01.2019). НІЦЦА, МОНАКО
Ранкове прибуття  до міста Ніцци.
Свята літургія (за можливості). Прогулянка містом. Вільний час.
Центр Лазурного берега - Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.
*Рекомендуємо поїздку в Монако громадським транспортом. Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль - старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади - історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди - яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1
Рекомендуємо оглядову екскурсію містом «Королівство розкоші - Монако» - (15 €).
Збір групи. Переїзд у транзитний готель. Ночівля в готелі.
Монако

10 день, четвер (03.01.2019). ВЕНЕЦІЯ
Прибуття у Падую. Свята літургія (за можливості). Прогулянка містом. Вільний час.
* Рекомендуємо поїздку у Венецію громадським транспортом.
 Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста (в’їзд у Венецію оплачується додатково).
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом – «Венеція – казка на воді» (13 €).
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Повернення в Падую.
Нічний переїзд в Україну.
 Венеція
11 день, п’ятниця (04.01.2019).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 20.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  духівника і керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту;
-сніданкизгідно програми;
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-харчування, не передбачене готелями;
-проїзд громадським транспортом;
-внесок в Тезе (орієнтовно 40 €- ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПІД ЧАС ТУРУ!!!!) - який включає проживання 5 днів/4 ночі у Мадриді (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт;
-факультативні програми
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.
* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
** При акційній ціні діють тільки знижки «5 + 1» і «10 + 1» (тобто, якщо ви візьмете в подорож з собою 5 друзів, то отримаєте знижку 50%, а коли 10 друзів, то знижка становитиме вже цілих 100%). Детальніше про наші знижки читайте ТУТ;
*** Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
****** Для всіх, у кого "День народження" в подорожі – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!