Прокатати паспорт в Європу


Королівський вікенд
(ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
Будапешт- Сентендре* - Відень*
12 - 15 жовтня 2018 р.
   Вартість: 45€+150 грн   
*при бронюванні екскурсії у Відень

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (16.00)*
Львівська обл.:  Львів (19.00)
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ* (18.00)
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

   Віденський Гофбург   

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день,п'ятниця (12.10.2018).
Виїзд зі Львова (від Залізничного вокзалу) 0 20.00 Перетин україно-угорського кордону. Переїзд на територію Угорщини.

  Виїзд зі Львова   
2 день, субота (13.10.2018).
Прибуття в Будапешт, оглядова екскурсія містом.
Довідка: Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом.  Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний к+5вартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси. Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд і ще далеко не все, що приготував для нас Будапешт.
Вільний час, прогулянка вуличками королівського міста.
*Рекомендуємо екскурсію “Сентендре - місто художників” (15€, 10€ трансфер). Серед мальовничої природи вже багато століть існує невелике затишне містечко Сентендре. Особлива «середземноморська» атмосфера міста і велика кількість художніх майстерень приваблюють сюди велику кількість любителів мистецтва. Вузькі вигнуті вулички зустрічаються на центральній площі Фотер. Неповторний настрій надають площі невисокі пофарбовані в яскраві кольори будинки XVIII-ХIX ст. в стилі пізнього бароко. Історія міста тісно пов'язана з балканськими народами, зокрема з сербами, болгарами і греками. З 20-х років XX ст. місто облюбували художники, які і перетворили Сентендре в художню майстерню під відкритим небом. Але одним з найцікавіших місць в місті вважають сучасний музей марципанів, який був відкритий в 1994 році і став одним із символів Сентендре.
*Рекомендуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) гордість жителів Будапешта, найбільша термальна купальня в Європі, - з 11 лікувальними басейнами і 3 саунами. Виглядає казково: під відкритим небом і сліпучим сонцем, поруч з будівлями в палацовому стилі відблискує вода в круглих басейнах оточенні квітів і білосніжних статуй. У басейни гаряча вода надходить з глибини 1240 метрів. У них можна купатися навіть взимку! Температура води у великому басейні +27 С, а в «гарячому» басейні - +38 С.
* Рекомендуємо «Ажурна прикраса Дунаю» (16€). Мости Будапешта - одна з головних визначних пам'яток красивій столиці Європи. У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський палац.
* Рекомендуємо прогулянку на кораблику по величному Дунаю (18€), яка відкриє   вечірні барви Будапешту. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу. Вам відкривається неповторний краєвид на усі мости , які вдягають свої вечірні вбрання і заворожують. Під мелодії Штрауса кораблик під час прогулянки пропливає під блискучими вогнями ажурними мостами Будапешта, під кожним з яких варто загадати бажання - адже тут насправді збуваються всі мрії.
Поселення в готель. Ніч в готелі.

   Парламент Угорщини  
3 день, неділя (14.10.2018).
Сніданок в готелі. Вільний час у Будапешті, прогулянка королівським містом.
* Рекомендуємо місто музики, вальсів, мистецтва і вина - Відень* (30€; 20€ - трансфер). Відень справедливо вважається одним з найчарівніших міст Європи. Колишня столиця Австрійсько-угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою... Це незвичайно багатолике місто. Відень називають серцем Європи. У цьому прекрасному місті Вас не покидатиме відчуття свята, коли б Ви його не відвідали, влітку або взимку. Стиль міста дуже пишний: білі коні, танцюючі під елегантну музику; багаті декорації пам'ятника імператриці Марії Терези; інтер'єри зовні строгих міських будинків; позолочена постать Іоганна Штрауса на могилі із зеленими деревами; чутлива музика Ріхарда Штрауса; геометрична мозаїка орнаментальних полотен Густава Клімта; повільна розмірена мелодія механічного годинника. Величне, привабливе і чарівне місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю..
Автобусно-пішохідна екскурсія та вільний час, щоб насолодитись містом самостійно.
* Рекомендуємо «Відень – місто музикантів» (11€+вх.квиток). А все ж прославили Відень не тільки королі та імператриці, а й музика... насамперед, Моцарт. Саме він у листах своєму батьку називав це місто кращим у світі. Саме тут він написав свої найвідоміші музичні твори. Тому й не дивно, що брелоки, цукерки і навіть одяг із портретом всесвітньо відомого композитора зустрічаються у Відні на кожному кроці. Але не тільки Моцарту Відень завдячує своєю славою музичної столиці Европи. У різний час тут жили Шуберт, Штраус, Бетховен, Брамс і Гайдн.
В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
 * Рекомендуємо  відвідати «Розкішну резиденцію Габсбургів Шенбрунн» (6€ - трансфер). Палац Шенбрунн вважається однією з найкрасивіших пам'яток Європи. Він являє собою величезний архітектурний комплекс, куди крім самого палацу входить прекрасний парк і навіть зоопарк. Це місце вражає своєю розкішшю і величчю. Це одне з тих рідкісних будівель, які справді прикрашають нашу планету і є перлинами архітектурного мистецтва. В кінці 20 століття Шенбрунн став одним з об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Шенбрунн по достоїнству став головною визначною пам'яткою столиці.
* відвідати Будинок Хундертвассера (9 €) у Відні. Архітектор Фриденсрайх Хундертвассер в 1986 році побудував на замовлення мерії міста незвичайний будинок, відразу став однією з визначних пам'яток столиці. У цього будинку стіни пофарбовані в яскраві кольори, а вікна розташовані безладно, тут немає прямих ліній, немає гострих кутів, немає двох вікон однакової форми і розміру, нерівні стіни, підлоги, що нагадують лісову стежку. І все це в обрамленні божевільно-буйної рослинності всіх відтінків зелені.
Збір групи, повернення в Будапешт, переїзд до України

  Нічний Відень  
4 день, понеділок (15.10.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 22.00).

   Повернення до Львова   
У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- проїзд автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- проживання у готелях 3*;
- харчування - сніданки в готелях;
- супровід керівника групи;
- оглядові екскурсії згідно програми туру;
- медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- консульський збір - 35 євро (діти до 18 р., студенти до 21р. та пенсіонери – безкоштовно, візовий збір 20€),  візова підтримка – 11€ - для тих кому потрібна віза.
- передплата за екскурсії – 18 євро
-туристичний збір – 5 євро
- факультативні програми, вхідні квитки;
- особисті витрати;

Важливо
* організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності;
* туроператор залишає за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
* мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
* під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;
* важливою умовою участі  в турі туристів з власними візами є бронювання однієї рекомендованих екскурсії;
* для всіх, у кого "День народження" в подорожі або за 5 днів до/після туру – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!
* Виїзди з Тернополя та Івано - Франківська факультативні доплата 10 євро.