Автобусний тур в Іспанію на море


HOLAAMIGOS!
Відпочинок на Середземному морі в Іспанії
 (ТУРИСТИЧНА ПРОГРАМА)
25 липня -  7 серпня 2018 р.
Вартість: 499€ + 200 грн
Верона, Гардаленд (1 день, 1 ніч) – Ніцца, Монако (1 день, 1 ніч) – Середземноморське узбережжя Іспанії (8 днів/7ночей) – Мілан (1 день, 1 ніч) – Венеція (1 день)

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (00.30), Чортків (01.00), Теребовля (03.00)**, Тернопіль (04.00), Зборів (04.30);
Львівська обл.: Золочів (05.00), Львів (07.00), Стрий (08.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (06.00), Калуш (06.30), Долина (07.00);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
   Собор Святого Сімейства   

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, середа (25.07.2018). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно- Угорського кордону. Переїзд до Італії  
   Виїзд   зі Львова   

2 день, четвер (26.07.2018). ВЕРОНА, ГАРДАЛЕНД
Прибуття в Верону.
Верона  одне з найбільш чарівних та стародавніх італійських міст з неповторною атмосферою, яка захоплює з перших хвилин перебування у цьому місті. Верона – це місто-перлина, що приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову та багатогранну історію. "Не існує світу поза Вероною, а лише митарства, катування, ад... Хто вигнаний звідси, вигнаний зі світу, а хто вигнаний зі світу, той мертвий", – так говорив про це дивовижне місто, англійський драматург Вільям Шекспір. Отже запрошуємо Вас на оглядову екскурсію, щоб поринути в світ цього міста, побачити набережну р. Адідже, зі старинними мостами, античними руїнами, віллами та палаццо, а також  визначні пам’ятки цього міста, що вражають з першого погляду: середньовічний замок CastelVecchio, грандіозну Арену – третій по величині амфітеатр в світі, найбільшу площу міста – PiazzaBra …
Вільний день у Вероні…або…
* Рекомендуємо незабутню поїздку до найкращого парку розваг Італії -  «Гардаленду» (45 €). День, який Ви ніколи не забудете, якщо поїдете з нами - шалені атракціони, море адреналіну і радості!!!
Переїзд в транзитний готель. Ночівля в готелі.
   Гардаленд у Вероні   

3 день, п’ятниця (27.07.2018). НІЦЦА, МОНАКО
Сніданок в готелі, виселення з готелю, переїзд до міста Ніцци.
Прогулянка містом. Вільний час.
*Рекомендуємо екскурсію  «Розкіш Лазурного берега - Ніцца» Центр Лазурного берега - Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.
*Рекомендуємо екскурсію «Королівство розкоші - Монако» - (25 € , трансфер 10).  Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль - старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади - історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди - яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1
Збір групи, переїзд в транзитний готель, поселення в готель. Ніч в готелі.
   Ніцца, морське узбережжя   

4 день, субота (28.07.2018). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ
Сніданок в готелі. Виселення з готелю.
Переїзд на курорт Середземного моря. Поселення в готель (о 14.00) Вільний день на морі. Вечеря. Ночівля в готелі. 
   Відпочинок в Іспанії   

5 день, неділя (29.07.2018). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ, ФІГЕРАС
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо – екскурсію «Шедеври Сальвадора Далі» у містечко Фігерас (25 €+вх квиток).
Довідка: Фігерас - Фігерас, невелике курортне містечко північній Іспанії, здобуло світову популярність завдяки Сальвадору Далі і став місцем паломництва його шанувальників. Сувенірні крамниці обвішані репродукціями робіт художника, його екстравагантний стиль відчувається в архітектурі міста. Магнітом притягує мандрівників головна визначна пам'ятка Фігерасі - музей Сальвадора Далі, давно стала символом міста.
Вечеря. Ночівля у готелі.
   Театр музей Сальвадора Далі   

6 день, понеділок (30.07.2018). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ, БАРСЕЛОНА
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо – екскурсію «Квітка Іспанії – Барселона» (45 €/ 35€ трансфер).
Довідка: Барселона - це шалена енергія Далі і неповторна архітектура Гауді, активний рух велосипедного трафіку і несамовиті вечірки. Перераховувати визначні місця і пам’ятки каталонської столиці – справа невдячна: вони зустрічаються тут буквально на кожному кроці. Давній римський порт дихає історією, кожен камінь готовий розповісти свою легенду, а всі сучасні пам'ятники гідні як мінімум гімну або оди.
*Рекомендуємо – екскурсію «Спадщина Гауді» (18 €).
Довідка: Роботи архітектора Гауді викликають одночасно подив і захват, розгубленість і здивування. Творіння Гауді" це будинок Міла, будинок Бальо, будинок Вісенс, палац Гуеля, склеп Гуеля та храм Святого Сімейства. Поєднання оригінального дизайну, цікавих форм і яскравих кольорів в роботах Гауді надають Барселоні воістину незрівнянний вигляд.
Вечеря. Ночівля у готелі.
   Панорама Барселони   

7 день, вівторок (31.07.2018). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ, МОНСАРРАТ
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо – екскурсію «Монастир Санта-Марія де Монсаррат»  (39 €).
Довідка:  У п’ятдесяти кілометрах від міста Барселона знаходиться мальовничий гірський масив Монтсеррат, який в перекладі означає «зубчасті гори». Серед його скель надійно захований бенедиктинський монастир, що є духовним символом і релігійним центром Каталонії, не дивно, що в це святе для іспанців місце щороку приїжджають численні натовпи паломників практично з усіх куточків нашої планети.
Вечеря. Ночівля у готелі.
   Монастир Санта-Марія де Монсаррат   

8 день, середа (01.08.2018). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ, ПОРТ АВЕНТУРА
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії.
*Рекомендуємо – відвідати парк розваг «Порт Авентура» (25 € + вхідний квиток).
Довідка:  найбільшого в Європі парку розваг і атракціонів, розташованого на узбережжі Коста Дорада. Він визнаний найкращим в Іспанії і входить в десятку кращих парків в Європі! Весь парк, площа якого становить 117 тисяч квадратних метрів, поділений на 6 секцій. Більше 30 атракціонів PortAventura Park, аквапарки, гірки та тематичні зони змінюють одна одну в нескінченному калейдоскопі захоплюючих вражень і з кожним роком дивуючи відвідувачів новими розвагами.
Вечеря. Ночівля у готелі.
   Парк розваг "Порт Авентура"   

9 день, четвер (02.08.2018). ). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Вечеря. Ночівля у готелі.
   Середземне море   

10 день, п’ятниця (03.08.2018). ). СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ
Сніданок в ресторані готелю. Вільний день, відпочинок на морі. Приватно за бажанням: відвідування чудових місць регіону, морські, автобусні та пішохідні екскурсії. Вечеря. Ночівля у готелі.
   Відпочинок на 

11 день, субота (04.08.2018) СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ. КАРКАССОН.


Сніданок в ресторані готелю. Виселення з готелю. Вільний день на морі.
Коротки переїзд в Каркассон.
Каркассон – місто-фортеця на південному узбережжі Франції. Ми прогуляємось вуличками фортеці, відчуємо подих середньовіччя, доторкнемось до каміння, яке ще пам’ятає мужніх лицарів в латах, королів та звичайних мандрівників...
Вільний час. Збір групи. Нічний переїзд у Мілан.
   Захід сонця в Іспанії   

12 день, неділя (05.08.2018). МІЛАН.
Прибуття в МІЛАН орієнтовно об 11:00.
*Рекомендуємо оглядову пішохідну екскурсію «Мілан – столиця моди (10 €)» Протягом оглядової екскурсії буде нагода познайомитися з визначими пам'ятками міста. У Мілані розташовані багато фінансових компаній, а в передмісті розташовується «авангард» промислової зони. Фієра Мілано, міський торговий-виставковий комплекс — один з найзначніших у світі. Відомі храми міста - Кафедральний собор Дуомо (XIV–XIX ст.), (XV ст.), церква Санта Марія делле Ґраціє, що містить фреску «Тайна вечеря» Леонардо да Вінчі, Оперний театр Ла-Скала (XVIII–XIX ст.), Замок Сфорца (Кастелло Сфорцеско) та інші.
Вільний час для того щоб прогулятися вулицями італійського міста та шанс піти на шопінг у столиці моди!!!
Переїзд в транзитний готель, ночівля в готелі.
   Соборна площа, Мілан   

13 день, понеділок (06.08.2018). ВЕНЕЦІЯ.
Сніданок в готелі. Переїзд у Венецію.
Прибуття у Венецію. Вільний час у Венеції, можливість прогулятися старовинними вуличками, відвідати центральну площу міста Сан-Марко, покататись на гондолі і просто відчути неймовірну і чаруючу атмосферу міста (додаткова оплата 15€).
*Рекомендуємо оглядову екскурсію містом – «Венеція – казка на воді» (13 €).
Довідка: Венеція є, мабуть, одним з самих незвичайних і привабливих міст нашої планети. Це місто сповнений чарівності і краси. Це унікальне місце прагнути побачити власними очима практично кожен.
Місто розкинулося на 118 невеликих островах між материком і Адріатичним морем. Його пронизують 160 каналів. Можна сказати, що Венеція стоїть на воді.
Венеція – це суміш різноманітних архітектурних стилів, що додало місту неповторного вигляду.
Куди б ви не пішли вказівники неодмінно виведуть вас на одну з найкрасивіших площ — Сан-Марко – одну з візитівок Венеції.
Рекомендуємо відвідати, Палац Дожів який відображає сутність всієї Венеції – з усім своїм багатством і марнославством, з болючим надлишком краси та вічним святом… Зовні палац вражає красою світлих стін і витончених колон, проте й досі їх не залишає дух жорстокого середньовіччя. Всередині один за одним свої двері відчиняють розкішні покої, пишні галереї та зали, прикрашені роботами відомих художників і скульпторів (вх. Квиток - 19 €).
Рекомендуємо незабутню прогулянку на гондолі. Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятись містом на гондолі. Цей традиційний човник має дуже давню історію, але й досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються найкращі панорами на визначні пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю. І повірте, Вас вразять і самі гондольєри, адже це справжнє мистецтво - управляти гондолою і маневрувати нею в найвужчих каналах. А може, Вам пощастить і гондольєр розщедриться і подарує Вам справжню італійську серенаду.. (20 €)..
Нічний переїзд в Україну.
   Прогулянка на гондолі у Венеції   

14 день, вівторок (07.08.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 22.00).
   Повернення у Львів   

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-супровід  керівника групи;
-проживання в готелях згідно маршруту
-сніданки, вечері в Іспанії згідно програми, та сніданки в транзитних готелях.
-медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
- для туристів, у кого немає біометричного паспорта чи діючої шенгенської візи: консульський збір для отримання візи (35 €), збір візового центру (20€), візова підтримка (11€)
- в’їзд у Венецію (15€);
-факультативні екскурсії;
-вхідні квитки;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
** Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
*** Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;
***** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;

****** Для всіх, у кого "День народження" в подорожі – у подарунок від компанії одна з рекомендованих екскурсій!