Паломнмицтво до Фатіми велика мандрівка

Велике паломництво до Фатіми та Люрду
 (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
02-17 червня 2018р.
Вартість: 580 € + 200 грн.
Краків – Прага – Париж – Люрд –Фатіма – Неверс -
Монсеррат – Барселона – Канни (Ніца) – Генуя – озеро Хевіз
   Собор Святого Сімейства   

Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (13.30), Чортків (14.00), Теребовля (16.00)***, Тернопіль (17.00), Зборів (18.00);
Львівська обл.: Золочів (18.30), Львів (19.30), Стрий (18.30)**;
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (16.30)**, Калуш (17.00)**, Долина (17.30)**;
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.

 ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, субота (02.06.2018).
Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Кракова.
   Площа ринок в Кракові   

2 день, неділя (03.06.2018). КРАКІВ
Ранкове прибуття в  Краків, санктуаріум Божого Милосердя (Польща) (зупинка на 2 години) Св. Літургія, приватна молитва біля  ікони.  Ввечері – приїзд у  Прагу (Чехія), Поселення  в готель. Ночівля в готелі.
   Вечірній Краків   

3 день, понеділок (04.06.2018). ПРАГА
Сніданок в готелі.  Виселення з готелю.
"Злата Прага", як раніше називали чеську столицю, одне з найкрасивіших міст Європи.
Протягом довгого часу в Празі жили і працювали багато видатних особистостей: Моцарт, Бетховен, Достоєвський, Чайковський, Ян Неруда, Ярослав Гашек, Франц Кафка. Не випадково в столицю Чехії можна приїжджати незліченна кількість разів за чудовою кухнею, дивовижними місцями, красивими архітектурними спорудами і щоразу знаходити щось нове.
Сніданок в готелі, виселення з готелю,  Оглядова екскурсія по місту, Св.Літургія в укр. церкві Св. Климента папи, виїзд з Праги біля 16 год.,нічний переїзд автобусом
   Мости через річку Влатва   

4 день, вівторок (05.06.2018). ПАРИЖ.
Ранкове прибуття в   Париж (Франція). Це найелегантніша столиця світу така несхожа на решту всієї Франції, що її часом називають "містом-державою". Місто всіх часів і народів, Париж зберіг і прикмети далекого минулого, і романтизм новітнього часу. Тут є все для всіх - для театралів, меломанів, цінителів живопису, для гурманів, любителів всіляких розваг і ділових людей. Французька столиця відноситься до найбільших міст світу. У власне міській частині, яка порівняно невелика, - 105 кв.м. - живуть більш 2-х млн., а у Великому Парижі - набагато більше 10 млн. чоловік. Крім класичного Парижа - Ейфелевої башти, Собору Паризької Богоматері, Лувру і Елисейських полів, кожен зможе знайти тут багато привабливих незнайомих куточків. Париж практично не постраждав в ході двох світових воєн, міський центр з прекрасними бульварами і витонченими міськими особняками сходить до часів Наполеона. Вулиці дихають історією, пам'ятники і музеї відомі у всьому світі.
Оглядова екскурсія по місту. Св. Літургія в укр.церкві Св. Володимира. Прогулянка по вечірньому Парижу. Вечір – поселення в готель. Ночівля.
   Вечірній Париж   

5 день, середа (06.06.2018). НЕВЕР.
Сніданок в готелі, виселення з готелю, ранковий виїзд з Парижу. Переїзд  у місто Невер
 в   монастирі якого спочиває нетлінне тіло Св.Бернадети Субіру. Св.Літургія в монастирській церкві. Молитва біля гробу Бернадети. Переїзд у Люрд. Пізнє поселення в готель. Ночівля.
   Собор Сен-Сір   

 6 день, четвер (07.06.2018). ЛЮРД.
Сніданок в готелі.
Довідка: Люрд – місто у Франції, розташоване у передгір’ях Високих Пірінеїв, неподалік іспанського кордону. Відомим світу Люрд став у ІІ половині ХІХ-го століття, коли на його околицях з волі Божої сталось одне із найважливіших об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.
11 лютого 1858 року 14 літній дівчині, Бернадеті Субіру, з'явилась Непорочна Діва Марія. Звертаючись до вбогої дівчинки, Пресвята Богородиця закликала людство до молитви і навернення.
На місці об’явлення заструмувало джерело, вода з якого є цілющою. В Люрді відбувається багато чудотворних оздоровлень та навернень. Щороку там збирається понад 6 мільйонів паломників
Св. Літургія в українській церкві Успіння Пресвятої Богородиці.
 Пішохідна оглядова екскурсія по Люрду. Відвідання базилік Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, Св.Вервиці, Крипти, печери, де відбувалось Об’явлення (Гроту Массабіель), кранів з цілющої джерельною водою. Пройдення Хресної Дороги. Вільний час.
Вечеря в ресторані готелю.
Участь у вечірній  програмі на площі перед базилікою – вервиця до Богородиці, похід зі свічками. Ночівля  в готелі.
   Санктурій Нотр-Дам-де-Лурд   

7 день, п’ятниця (08.06.2018). ЛЮРД.
Сніданок в кафе готелю. Св.Літургія в українській церкві. Вільний час.
Купання в Люрдських купальнях джерельної води.
Піша екскурсія з відвіданням будинків, де жила Св.Бернадетта. Вечеря в ресторані готелю.Участь у вечірній  програмі на площі перед базилікою – вервиця до Богородиці, похід зі свічками. Виїзд з  Люрду. Нічний переїзд автобусом.
   Грот чудес   

8 день, субота (09.06.2018). ФАТІМА.
Ранковий приїзд у Фатіму (Португалія). Поселення в готель. Св. Літургія в українській церкві. Оглядова екскурсія, базиліка святої Вервиці, місця спочинку Святих Францішка і Жасінти Марто, сестри Луції, розповідь про Фатіму, про посвячення Росії Непорочному Серцю Марії. Доріжка покути. Вечеря в готелі. Вечірня молитовна програма на площі – міжнарожна вервиця, похід зі свічками.
Ночівля в готелі.
   Мати Божа Фатімська   

9 день, неділя (10.06.2018). ФАТІМА.
Сніданок в готелі. Св. Літугрія в укр. церкві, час на сповідь. Пройдення Хресної  Дороги, відвідання будинків, в котрих проживали діти. Заїзд на фабрику сувенірів та церковної атрибутики. 
*За додаткову оплату можлива екскурсія в столицю Португалії – Лісабон, або на крайню західну точку Європи- мис де Рока.  Вечеря в готелі. Вечірня молитовна програма на площі – міжнародна вервиця, похід зі свічками. Ночівля в готелі.
   Мати Бжа Фатімська   

10 день, понеділок (11.06.2018). ФАТІМА.
Сніданок в готелі. Св. Літургія в укр. Церкві. Вільний час для приватної молитви.  Виїзд. Нічний переїзд автобусом.
   Санктурій Матері Божої Фатімської   

11 день, вівторок (12.06.2018). МОНСЕРРАТ.
Ранкове прибуття до гори Монсеррат (зупинка на 3 години) –38 км. Недоїжджаючи до Барселони, на вершечку гори монастир оо.бенедектинців, який спокон віків приваблював тисячі паломників. Тут знаходиться всесвітньо відома хорова школа хлопчиків. Приїзд у Банселону. Оглядова екскурсія по місту. Ночівля в готелі.
   Монсеррат   

12 день, середа (13.06.2018). БАРСЕЛОНА.
Сніданок в готелі, виселення.  Вільний час в Барселоні. Можливе підняття на гору Тібідабо – найвищу точку Барселони, де знаходиться церква Серця Христового з розпростертими обіймами Ісуса.  Можна ще погуляти по знаменитому парку Гуель, який спроектував відомий Антоніо Гауді, або відпочити на прекрасному сонячному пляжі. Виїзд ввечері.  Ночівля в готелі.
   Панорама Барселони   

13 день, четвер (14.06.2018). НІЦЦА/КАННИ, ГЕНУЯ
Ранкове прибуття (на 30 хв).в Канни або Ніццу (Франція) для  огляду найцікавіших місць французької рів’єри та фотографування. Коротка зупинка на парфюмерній фабриці Фрагонар з можливстю придбати натуральні французькі парфуми.
Приїзд в Геную. Оглядова екскурсія по місту. Св.Літургія в укр церкві. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
   Ніцца, морське узбережжя   

14 день, п’ятниця (15.06.2018). ГЕНУЯ
Сніданок в готелі, виселення. Вільний час для відпочинку на пляжі. Виїзд з Генуї (близько11 год.)
Переїзд  до Угорщини.  Пізнє поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
   Узбережжя Генуї   

15 день, субота (16.05.2018). ОЗЕРО ХЕВІЗ
Переїзд до термального курорту на озері Хевіз (Угорщина). Невелике угорське містечко Хевіз відоме у всьому світі як місто-купальня. І взимку, і влітку їдуть сюди туристи з багатьох країн світу, щоб зануритися у води найбільшого у світі термального водоймища - озера Хевіз, відомого своїми лікувальними властивостями ще з середини XVII століття. Озеро має форму лійки, глибина якої досягає від 2 до 40 метрів. У літні місяці температура води становить +33 + 34 ° С, а в найхолодніші зимові місяці не опускається нижче + 26 ° С. Взимку, коли температура повітря знижується, над озером піднімається пара. Місцеві жителі кажуть: "Озеро курить". Зупинка на 9 годин. Відвідини купалень.
Виїзд. Нічний переїзд автобусом на Україну.
   Відпочинок на озері Хевіз   

16 день, неділя (17.05.2018).
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі вранці).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
- переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
- проживання 9 ночей в готелях  3* зі сніданками (і вечерями в Люрді та Фатімі);
- медична страхівка;
- духовний супровід священика;
- супровід керівника групи.,

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-консульський збір для одержання візи (35 євро);
-екскурсії згідно програми, вхідні квитки;
-переїзд громадським транспортом по містах;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

* Факультативно, мінімальна кількість туристів на факультативи - 20 осіб;
**Трансфер з міст Івано-Франківськ, Калуш, Долина та Стрий здійснюється за додаткову плату – 10 євро
***Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
****Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
*****Організатори залишають за собою право на зміну порядку проведення екскурсій, а також на заміну їх на рівноцінні;


****** Під час вільного часу - автобусне обслуговування не передбачено;