Подорож у Париж, Мілан, Турин, Дрезден

Маленька французька подорож
(ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
(04 вересня - 11 вересень 2018)
Вартість: 365€ + 200 грн*
Дрезден – Трір –Париж (2 дні) – Лурд - Турин - Мілан

Поїздка відбувається під духовним супроводом священника УГКЦ



Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Бучач (03.30), Чортків (04.00), Теребовля (05.00)**, Тернопіль (06.00), Зборів (06.30);
Львівська обл.: Золочів (07.00), Львів (09.00), Стрий (10.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (08.00), Калуш (08.30), Долина (09.00);
Закарпатська обл.: Свалява (12.30), Мукачево (13.30), Ужгород (14.00), Чоп (14.30);
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
   Ейфелева вежа  

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, вівторок (04.09.2018). ДРЕЗДЕН.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд в Дрезеден. Прогулянка містом.
*  Рекомендуємо еккурсію «Флоренція на Ельбі». Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності. Прогулюючись центром міста, з його колишньою Резиденцією саксонських курфюрстів і королів, видом на чудовий ландшафт Ельби, Ти відчуєш неповторний шарм «Флоренції на Ельбі» - міста мистецтва, старовинної витонченої архітектури, величезних музейних колекцій, оркестрів та хорів зі світовим ім'ям. Пішохідна екскурсія.
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
   Нічні вогні Ельби   

3 день, середа (05.09.2018). ТРІР.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд в Трір.
Свята літургія. Прогулянка містом. Вільний час.
Відвідання головно пам’ятки міста Трір – Трірського собору, де зберігається знаменитий хітон Господа нашого Ісуса Христа.
Довідка: Трірський собор є місцем збереження багатьох християнських святинь. У крипті, зокрема, знаходиться мощівик з головою Святої Олени, в захристі знаходяться частина ланцюга, яким був скутий Апостол Петро, сандалі і цвях Святого Андрія Первозванного, а також частки мощей Святих праведних богоотців Іоакима і Анни. Також в соборі поховані деякі єпископи Тріра.
Вільний час. Переїзд в Транзитний готель. Ночівля в готелі.
   Чорні ворота Трір   

4 день, четвер (06.09.2018). ПАРИЖ.
Сніданок в готелі. Виселення з готелю. Переїзд в Париж
Свята літургія. 
Оглядова екскурсія містом. "Париж - це свято, яке завжди з тобою" – ця фраза Ернеста Хемінгуея стала крилатою і облетіла весь світ. Здається, краще про Париж не скажеш. Адже Париж – це серце Франції і, поза сумнівом, найелегантніша та найромантичніша столиця світу. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, Музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Конс’єржи, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…Поселення в готель. Ночівля в готелі.

5 день, п'ятниця (07.09.2018). ПАРИЖ.
Сніданок. Вільний день в Парижі. Відвідування Нотр Дам Де Парі (Собор Паризької Богоматері), відомого за творіннями Гюго. Тут зберігається одна з найбільших святинь християнського світу – Терновий вінок Ісуса Христа. Святиня зберігається в Соборі вже багато століть і весь цей час сюди не сповільнюється потік паломників. Ми оглянемо знаменитий і величний Нотр Дам Де Парі, а хто має бажання, може піднятись на сам вершечок храму, щоби згори помилуватися гарною панорамою Парижу. 
Нічний переїзд в Лурд
   Скляний вхід в Лувр   

6 день, субота (08.09.2018). ЛУРД
Ранкове прибуття в Лурд. Свята літургія, вільний день.
Довідка: Люрд – найбільше місце паломництва християн з усього світу. 150 років тому місцевій дівчині Бернадетті з’явилась Матір Божа. Тепер на місці з’явлення б’є цілюще джерело, до якого за оздоровленням прибувають паломники з усього світу. Місто паломників Люрд має єдину непереможну атмосферу – атмосферу віри. Факт, що в Люрді ніколи не було ніякої пошесті. Адже кожного року туди приїжджає більше ніж 2 мільйони паломників і понад сто тисяч хворих, котрі сотнями купаються в джерелах. Проте ніякої інфекції не було зафіксовано ніколи.
Поселення в готель/транзитний готель, ночівля.
   Нотр Дам де Лурд   

7 день, неділя (09.09.2017).  ТУРИН
Сніданок в готелі. Виселення. Короткий переїзд в Турин. Саме в цьому місті протягом декількох століть, завдяки збігу обставин, чи провидінню Господньому, зберігається найбільша реліквія християнського світу – Туринська плащаниця – велике полотно довжиною 4,3м, шириною 1,1м. На його жовтувато-білому фоні виступають розпливчасті плями коричневих тонів – в цих плямах вимальовуються обриси постаті людини і чоловічого обличчя. Це Плащаниця Ісуса Христа. Свята літургія у одному з храмів міста.
Вільний час для прогулянки містом. 
Поселення в готель / транзитний готель. Ночівля в готелі.

8 день, вівторок (10.09.2017).  МІЛАН
Ранкове прибуття в Мілан. Мілан - не тільки столиця світового шопінгу, місто «Таємної Вечері» і «Ла Скала». Це і місто християнського паломництва, сучасний вигляд якого прикрашають старовинні церкви і базиліки, загублені в сплетіннях міланських вулиць і площ. Вони побудовані в різні століття, але несуть в собі одну і ту ж ідею - збереження віри християнської і прославлення Бога, Божої Матері і святих.
Міланські церкви є справжнім джерелом реліквій, святинь і творів мистецтва! У багатьох з них збереглися унікальні фрески, скульптури та інші шедеври античних майстрів.
Нічний переїзд в Україну.
   Собор у Мілані   

09 день, середа (11.09.2017).
Повернення в Україну. 


У ВАРТІСТЬ ТУРУ ВХОДИТЬ:         
-переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
-проживання в готелях 3* зі сніданками;
-медична страхівка;
-духовний супровід священика;
-супровід керівника групи.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
-факультативні екскурсії згідно програми, вхідні квитки;
-переїзд громадським транспортом по місту;
-харчування, не передбачене готелями;
-приватні витрати.

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.

**Міста посадки Бучач, Чортків та Теребовля є факультативними і можливі за додаткову оплату. При кількості бажаючих 8 або 10 чол. вартість довозу в дві сторони складе 200 грн. При більшій кількості чол. вартість довозу зменшиться та в кожному випадку буде розраховуватися індивідуально. При меншій кількості чол. вартість також буде вираховуватися індивідуально в кожному конкретному випадку;
***Організатори не несуть відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.
**** Туристичний оператор залишає право змінювати програму туру без втрати значимості об’єктів.