Амстердам у серпні 2018 Берлін Люксембург

Подорож до країн БеНіЛюксу
 (ПАЛОМНИЦЬКА ПРОГРАМА)
04 - 11 серпня 2018
Вартість - 325€ + 200грн 
АКЦІЙНА ЦІНА* 299 € + 300 грн.*
*при оплаті туру до 10.07.2018

Прага – Трір – Люксембург – Аахен – Брюссель –Амстердам – Берлін
Поїздка відбувається під духовною опікою священника УГКЦ
Виїзди відбуваються з наступних міст:
Тернопільська обл.: Тернопіль (12.00), Зборів (12.30);
Львівська обл.: Золочів (13.00), Львів (15.00), Стрий (14.00);
Івано-Франківська обл.: Івано-Франківськ (12.00),
Адресу місця посадки в автобус у вашому місті Ви можете переглянути ТУТ.
   Казкові річкові канали Амстердаму   

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
1 день, субота (04.08.2018). Виїзд з України (години та місця виїздів вказані вище). Проходження Україно-Польського кордону. Переїзд до Чехії.

2 день, неділя (05.08.2018). ПРАГА. 
Ранкове прибуття у Прагу. Свята літургія в одному з храмів міста.
Довідка:  Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каро200+200+2500лінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа не залишать Вас байдужими. Ви станете свідком параду апостолів на старому астрономічному годиннику Орлої: про рухомі фігурки курантів – апостолів, алегорії смерті та півня, швидкоплинність часу та сарказм жадібності знають навіть ті, хто в Празі ніколи не бував!
Вільний час, можливість самостійно прогулятись старовинним містом, зробити фото та відчути неймовірну атмосферу столиці
* Рекомендуємо здійснити двогодинну прогулянка на кораблику по річці Влтава (23€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита.
Переїзд в транзитний готель. Поселення в готель, ночівля в готелі.
   Карлів міст у Празі   

3 день, понеділок (06.08.2018). ТРІР. ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЄ
Сніданок в готелі, виселення з готелю, переїзд до міста Трір.
Свята літургія. Прогулянка містом. Вільний час.
Відвідання головно пам’ятки міста Трір – Трірського собору, де зберігається знаменитий хітон Господа нашого Ісуса Христа.
Довідка: Трірський собор є місцем збереження багатьох християнських святинь. У крипті, зокрема, знаходиться мощівик з головою Святої Олени, в захристі знаходяться частина ланцюга, яким був скутий Апостол Петро, сандалі і цвях Святого Андрія Первозванного, а також частки мощей Святих праведних богоотців Іоакима і Анни. Також в соборі поховані деякі єпископи Тріра.
Вільний час. Переїзд в Транзитний готель. Ночівля в готелі. 
   Чорні ворота, Трір   

4 день, вівторок (07.08.2018). ЛЮКСЕМБУРГ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Люксембурга.
Оглядова екскурсія містом.
Довідка:  Унікальне місто-фортеця Люксембург: звивисті середньовічні вулички приведуть до скельної капели Сен-Кірен, готичного собору Сен-Мішель, розкішної торгової вулиці Гранд Рю, герцогського палацу і кафедрального собору Нотр - Дам, в якому зберігається ікона Богоматері покровительки міста. А з оглядового майданчика на краю скелі, яку називають «Балкон Європи», перед нами відкриється захоплюючий дух пейзаж: вкриті лісом Арденські гори і пагорби, спрямовані вгору шпилі соборів і церков ...У вільний час рекомендуємо екскурсії: «Родзинки Старого міста». Під час екскурсії ми зможемо насолодитись красою скельної капели Сен-Кірен, відвідаємо церква св. Іоанна Хрестителя, де знаходяться орган XVIII століття і скульптура 'Чорна Мадонна', а також по звивистих середньовічних вуличках погуляємо по старому місту і дізнаємося багато цікавих історій про Велике герцогство Люксембург.
Вільний час. Переїзд в Транзитний готель. Ночівля в готелі.
   Люксембург, міст у верхнє місто

5 день, середа (08.08.2018). БРЮССЕЛЬ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Брюсселю.
Довідка:  Спочатку вигляд Брюсселя склався з монументальних споруд, що оточують Будинок короля, зведених процвітаючими комерсантами і ремісниками. Сьогодні це архітектурний ансамбль площі Гранд-плас, старовинні вузькі вулички, шоколадні бутики в Королівських галереях Св. Юбера. Тут дивовижним чином поєднуються бароко, готика і модерн, відображаючи, мабуть, один з головних принципів сучасної Європи - невпинний прогрес з дбайливим збереженням історичної спадщиниНаше знайомство з містом почнеться з Ринкової площі. Гранд-Плас - не тільки найбільша і красива площа Брюсселя, а й одна з найкрасивіших в світі. У 13 столітті тут шуміли торгові ряди, влаштовувалися свята і лицарські турніри, працювали сукновальні, вершилася правосуддя. Будинки навколо площі були зруйновані в 1695 року під час французької облоги, але пізніше відновлені за ретельно продуманим планом і стали виглядати ще краще. Фасади будинків прикрашені майстерним різьбленням, гірляндами, статуетками і колонами. Кожна із старовинних будівель має свою власну назву, наприклад, «Вовчиця», «Візок», «Лисеня». Вільний час.
Переїзд в Транзитний готель. Ночівля в готелі.
   Кафедральний собор в Брюсселі   

6 день, четвер (09.08.2018). АМСТЕРДАМ
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Амстердаму.
Довідка:  Амстердам – найвеселіше місто, його величають Північною Венецією, інші "Діснейлендом для дорослих". Проте ніщо не може передати всю його красу і чудову привабливість. Центральна площа Дам, Королівський палац, знаменитий залізничний вокзал, плаваючий квітковий ринок, площа Рембрандта, музей Мадам Тюссо та музей Ван Гога, старовинна архітектура та чудова пишність водних каналів Амстердама.
Місто Амстердам має багатолітню історію. Не дивно, що про це місто йдеться в багатьох легендах та оповідях. Одна з таких історій розказує нам про Амстердамське чудо.
В одну з холодних березневих ночей, на одній з вулиць Амстердаму помирав важкохворий чоловік. Священник, котрий прийшов до хворого дав йому оплатку, та він не зміг її проковтнути. Служниця кинула її в камін, та вона не тільки не згоріла, а чудом піднялась в повітрі над вогнем.
Оглядова екскурсія містом, вільний час у Амстердамі.
Поселення в готель. Ночівля в готелі.
   Казковий причал Амстердаму   

7 день, п'ятниця (10.08.2018). БЕРЛІН
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Берліну
Екскурсія "Велич могутнього Берліна". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому. Після екскурсії - вільний час. Рекомендуємо відвідати музей Пергамон, де виставлені архітектурні шедеври Стародавнього світу. Не забудьте скуштувати жарені сосиски та знамените німецьке пиво.
 Вільний час до вечора. Нічний переїзд до України.
   Берлін, Бранденбурзькі ворота   

8 день, субота (11.08.2017). Повернення в Україну
Прибуття в Україну (Щоб зорієнтуватися в годині прибуття до свого міста для прикладу наводимо тільки м. Львів. Відштовхуючись від цього кожен сам в індивідуальному порядку може прорахувати годину прибуття в потрібне Вам місто. Отож, повернення у Львів в даній програмі орієнтовно о 12.00).

 У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:
переїзд комфортабельним автобусом єврокласу по всьому маршруту;
супровід священика і керівника групи;
проживання в готелях/пансіонах 3*
сніданки, згідно програми;
медичне страхування;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:
харчування, не передбачене програмою;
вартість синхронного перекладу вечірньої молитовної програми (2 € - обов’язкова плата);
оглядові екскурсії в Празі, Брюсселі, Люксембурзі, Амстердамі, Берліні (разом 50 € - обов’язкова плата);
інші факультативні екскурсії;
приватні витрати;

Рекомендуємо взяти з собою:
Вервицю;
парасолю/дощовик;

Важливо:
ОБОВ’ЯЗКОВО!!! усім клієнтам потрібно бути на місці посадки за 20 хвилин до години виїзду.